سه‌شنبه‌ای به وسعت فرهنگ و ادبیات

رونمایی از آثار فرهنگی و به ویژه کتاب در ایران‌مال در زمره برنامه‌هایی است که هر هفته با استقبال گسترده مردمی برگزار می‌شود. کتابخانه جندی شاپور در روز سه‌شنبه ۲۴ مردادماه ۱۴۰۲ جمع کثیری از علاقمندان کتاب را در دل خود جای داد تا نویسندگان کتاب «خودپری گونگی» با معرفی این اثر به گفتگوی مردمی بنشینند. حضور مردم در استقبال از آئین رونمایی این کتاب تاکنون در کتابخانه جندی شاپور ایران‌مال بی‌سابقه بود تا جایی که «علی بابایی زاد و آزاده سجادی» نویسندگان این کتاب را به وجد آورد و این مراسم ساعت‌ها به طول انجامید.

از دیگر برنامه‌های ایران‌مال در روز سه‌شنبه ۲۴ مردادماه ۱۴۰۲ می توان به «ورکشاپ آموزش اصول نگهداری و کاشت گیاهان آپارتمانی» در باغ ماهان اشاره کرد که علاقمندان خود را به ایران‌مال آورد. در سوی دیگر ایران‌مال و در سالن تماشاخانه این مجموعه از ساعت ۱۹ «ورکشاپ هنر و تزئین غذا، فینگر فود» توسط «منصور محمدی» برگزار شد و مورد توجه مخاطبان این برنامه قرار گرفت.

نمایشگاه عروسک‌های بومی ایران و کارگاه ساخت و عروسک گردانی، کارگاه خوشنویسی و نقاشی کودکان، رادیو ایران‌مال و نمایشنامه خوانی تک پرده‌های چخوف برنامه‌های این هفته ایران‌مال در روز سه شنبه بود که با استقبال مردمی، رنگ و بوی طراوت و هیجان را با خود به این مجموعه آورد.