مسابقه قهرمان قهرمانان محاسبات ذهنی در ایران‌مال

ایران‌مال در صبح روز جمعه ۷ مهرماه ۱۴۰۲ شاهد برپایی یکی از بزرگ‌ترین مسابقات کشوری «محاسبات ذهنی با چرتکه»  بود، جایی که حدود ۳۰۰ شرکت‌کننده دختر و پسر از سراسر کشور در رده‌های سنی ۵ تا ۱۴ سال حضور یافتند تا در دو سطح آزمون جامع و قهرمان قهرمانان با یکدیگر به رقابت بپردازند.

کتابخانه جندی‌شاپور که از ابتدای صبح پذیرای شرکت‌کنندگان و خانواده‌های آنان بود در اولین مرحله و از ساعت ۸ صبح «آزمون جامع» کشوری محاسبات ذهنی با چرتکه را میزبانی کرد. این آزمون بین شرکت‌کنندگان در همه سطوح و پایه‌های سنی ۵ تا ۱۴ سال برگزار شد.

در مرحله دوم و حساس‌ترین آزمون این روز، با عنوان «قهرمان قهرمانان» ، برترین‌های ایران در دو سطح با یکدیگر به رقابت پرداختند و به روایت کارشناسان، یکی از سنگین‌ترین آزمون‌های برپاشده در تاریخ این رشته را برگزار کردند. در پایان این رقابت هلما خاقان ۸ ساله از تهران، زهرا خلیلی ۱۳ ساله ازسراب، مهراب تقوی ۱۲ ساله از اراک و محمد مهدی بادرستانی از اراک به عنوان چهره‌های برتر شناخته شدند.

در پایان این مسابقه و دریکی از بزرگ‌ترین جشن‌های ایران‌مال بیش از ۷۰۰ نفر شامل شرکت‌کنندگان و خانواده‌ها با حضور در مراسم معرفی برترین‌ها و اهدای جوایز در باغ رستوران ملل شرکت کردند و این مسابقات، قهرمانان ملی خود را در رده‌ها و سطوح مختلف شناخت. این مسابقات اولین بار است که در این سطح با همکاری موسسه علمی آموزشی ربوکد و ایران‌مال برگزار می‌شود.

از حواشی این مراسم می‌توان به برگزاری تور ایران‌مال گردی اشاره کرد که با استقبال شرکت‌کنندگان و خانواده‌ها روبرو شد.